ubuntu 16.04.3 doesn't boot up after successful installation on up2 board

sharpriy26sharpriy26 Posts: 3New Member

Hello guys,
I had installed ubuntu 16.04.03 from usb drive on up2 board. It got installed successfully. And after this it gave this message 'Remove installation medium and press enter'. I removed usb drive and pressed enter key.
But ubuntu didn't boot up although it got installed successfully. Could anyone please tell what could be the reason for this?

Answers

  • Brian BeukenBrian Beuken Posts: 28New Member

    Did you manage to resolve this? I must say the decision to switch servers and forums so soon after people are getting delivery of these boards is quite worrying.

    I have my Up core running the unbilinux it came with but I'm very unimpressed, its painfully slow (probably only 1 core running).

    I would also like to switch to a different linux but info on the process is either not here or hidden away.

  • nukularnukular Posts: 68New Member ✭✭✭

    just in case anyone is coming across this thread and is wondering: Ubuntu 16.04.03 LTS is working without problems for me so far. With both the default ubuntu kernel and also with 4.9.45-upboard

  • m0n0m0n0 Posts: 1New Member

    Hi!

    I had a similar problem, I took out the msta drive, restored the bios to the default settings and I was able to install.

  • rogertsai(AAEON)rogertsai(AAEON) Posts: 124New Member ✭✭✭

    Hi all,
    if you still have problems to install ubuntu on UP, please refer to the following steps
    1. Download Ubuntu 16.04.3 iso

    2. Download Rufus
    3. Ceate USB installation media from Ubuntu 16.04.3.iso, Partition default for MBR parition sheme for BIOS or UEFI computes
    4. Change the boot setting for boot from USB flash drive
    5. Install Ubuntu, and reboot when complete installation or system asking for reboot

Sign In or Register to comment.